Wat doet een verhuizer in praktijk?

Privé- verhuizingen:

Het bekendste en meest zichtbare product van een verhuisbedrijf.De huisraad van particulieren wordt met de nodige kennis en zorg naar het nieuwe adres verhuisd: monteren & demonteren, inpakken & uitpakken en de juiste dozen ter beschikking stellen. Hier gaat een degelijke offerte en goede planning aan vooraf.


Bedrijfs- en kantoorverhuizingen:

Deze worden altijd toevertrouwd aan professionele verhuisfirma's of het nu gaat om de interne verhuizing van enkele werkplekken, of van een volledige onderneming.


Industriële verhuizingen:

Kunnen betrekking hebben op nieuwbouwprojecten, maar ook op het ontmantelen, monteren en volledige ondersteuning bij ingebruikname van te verplaatsen productiefaciliteiten.De klantenkring bestaat vooral uit grote industriële ondernemingen, bv. De automobiel-, kunststof- of de grafische industrie. Hier is een grondige kennis van techniek absoluut noodzakelijk.


Kunsttransport:

Hier ligt de lat van kwaliteit en risicobeheersing zeer hoog. Uitzonderlijke afmetingen, het gewicht en de niet-alledaagse materialen waaruit sommige kunstwerken bestaan, vragen speciale aandacht wat betreft verpakking, bewaring en verzekering.


Distributie en montage van meubelen:

Een gespecialiseerde en aanverwante activiteit, bv. het zorgzaam omgaan met piano's en andere muziekinsturmenten, automaten, antiek, brandkasten, delicaat tentoonstellingsmateriaal, medische en elektronische apparatuur.


Opslag:

De verhuissector is oorspronkelijk gegroeid uit de vraag naar tijdelijke meubelbewaring voor of na een verhuizing.


In- en uitpakken:

Het maakt deel uit van de verhuiskunst om goederen maximaal te beschermen tegen mogelijke schade. De meeste verhuisbedrijven specialiseren zich in één onderdeel; bedrijfsverhuizingen, industriële verhuis of privéverhuis. Dit neemt niet weg dat ze geen ander type verhuis verrichten.
De Belgische verhuiswereld is een erg stabiele sector, waarin de meeste bedrijven kunnen terugkijken op een lange traditie in het vak.

De goederen die worden verplaatst, behandeld en/of bewaard, hebben naast hun materiële waarde immers vaak ook een hoge emotionele waarde.

De klant verwacht terecht een professionele aanpak.


Hoe word je verhuizer?

Door te solliciteren! Aarzel niet en contacteer ons!

Heb je een prima fysieke conditie, kan je goed met mensen omgaan, ben je gemotiveerd, werk je graag in team maar kan je ook alleen aan de slag, schrikken flexibele uren je niet af, spreek je Nederlands ( kennis van een tweede taal is een plus) en zit je niet graag stil...

Dan is het beroep " verhuizer" echt iets voor jou!

https://ambassador.peepl.be/nl/site/contact